Musik & Medie

Linjefaget “MUSIK & MEDIE” er for dig, som kan lide at arbejde med musik, et videokamera, redigering på computer, og måske medvirke i produktionen af en kortfilm. Vi arbejder med elektronisk musik og musikproduktion på computeren. Her indspiller vi vores egne numre. Vi spiller også på rigtige instrumenter som et band, og her har du mulighed forat udvikle dine evner som sanger eller musiker. Kun fantasien sætter grænser.

Fagets mål:

• At eleverne opnår forståelse og viden om medier og musik gennem afprøvning af radio/tv mediet, samt musikforståelse og rytmelære.

• At eleverne får indsigt i forskellige begreber og værktøjer inden for medier og musik heriblandt opsætning af lyd/lys samt videoredigering.

• At eleverne indgår i samarbejde og forfølger et fælles mål

Faglige aktiviteter:

Korte eller længere forløb, hvor der arbejdes med radio, green screen, film, skoleorkester, gaming og hjemmesider

Metodik:

• Der dannes et sammenspilhold med fællesskabet og sammenspillet i højsædet.

• Derudover er der individuel læring.

• Der dannes et e-sport team der spiller fortrinsvis CS go. Dette indebærer kostplan, motionsplan samt taktiske diskussioner og overvejelser.

• Vi har et selvstændigt journalisthold som afdækker lokale nyheder og præsenterer dem ugentligt til fællessamling. Derudover laves der musikvideo og kortfilm med eleverne både foran og bagved kameraet.

• Vi danner en teknisk gruppe som arrangerer lys og lyd ved arrangementer

VÆLG MUSIK & MEDIE HVIS DU KAN LIDE:

• At fordybe dig og være en del af et fælleskab
  • At synge, spille og arbejde med musik
  • At arbejde med fotografi og video
  • At indspille egne numre i vores studie
  • At arbejde selvstændigt
  • At tage på turné med skolens performancelinje