Ledige stillinger på Karise Efterskole

Karise Efterskole søger underviser med erfaring og flair for vejledning

Har du specialpædagogisk erfaring?

Vil du nyde at undervise elever med særlige læringsforudsætninger?

Dine primære opgaver vil være at hjælpe eleverne til at blive fællesskabs – og undervisningsparate.

Du vil indgå i et team med 3 kollegaer, hvor en kollega har rollen som koordinator.

Er du kendt med systematisk vejledning? Og har du erfaring med dokumentationsarbejde, så det kan bringes i spil i forhold til at måle elevernes progression?

Har du viden om realkompetence afklaring? Og er du trænet i at føre professionel dialog med kommunale myndigheder?

Kan du derudover hjælpe med:

At videreudvikle på vores specialefterskole, der vægter musiske og kreative fag i undervisningen.

At være en nærværende, rolig, ansvarlig, omhyggelig, arbejdsom og løsningsorienteret voksen.

Så har du blot gjort os endnu mere interesseret i at møde dig.

Du skal være på vores efterskole i Karise by, der har åbent det meste af året, hvor weekendvagter og tilsyn på skolen på alle tidspunkter af dagen heller ikke skræmmer dig.

Ansættelsessamtalerne vil finde sted fra tirsdag d. 23.06.

Stillingen er til besættelse pr. 03.08.2020.

Ansættelse sker i henhold til "Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation"

Ansøgningen stiles til kontor@kaef.dk, så den er kontoret i hænde senest onsdag d. 17.06. kl. 12.00.

STUDIEJOB PÅ KARISE EFTERSKOLE

Karise Efterskole søger undervisere til vores valgfag fra skolestart i august 2020

Har du mod på at undervise 10 unge mennesker med særlige læringsforudsætninger i en aktivitet eller et fag, som du brænder for. Det kan være at du er vild med E-SPORT, elsker at synge i KOR, er dygtig til at MALE, har du en passion for ROLLESPIL, eller noget helt andet og samtidig mulighed for at undervise i et af vores valgfag et par gange om ugen fra kl. 15.00 – 16.30

Mulighederne er mange og vi vil rigtig gerne høre fra dig, med netop det du kan byde ind med.

SÅ er du studerende, efterlønner, ledig, pensionist eller noget helt andet så ring (helst inden den 26. juni) eller kom forbi på forstanderkontoret til en snak… ses vi?

Troels Brandt

Forstander – mobil: 21820610