Hvad er FreakOut?

- Et brag af en dag på Karise efterskole!

 

FreakOut festival er en teaterfestival, hvor Karise Efterskole performancelinje viser deres forestilling. Derudover kommer udvalgte teatergrupper fra hele landet, der med deres professionelle input, er med til at skabe en festival som er levende og organisk. Festivalen rummer også mange forskellige happenings og workshops, hvor de inviterede unge bliver inddraget og deltagende.

Alle bliver dermed en del af festivalen.

I juni måned 2015 skød Karise Efterskole for første gang FreakOut Festivalen i gang. Det var en stor succes som, i løbet af årene, har vokset sig større og større med over 400 deltagere i 2019.

Ud over vores egne elever deltager også mange af vores samarbejdsskoler. De kommer ned og oplever et unikt fællesskab og bliver en del af en ungdomskultur hvor der er plads til finrlighed, fællesskab & forskellighed.

 

 

LOGO_freakout_NY_hvid

Finurlighed, Fællesskab & Forskellighed

FreakOut festival er en teaterfestival med plads til Finurligheder, Fællesskab og Forskellighed...

 

Finurlighed

Finurlighed er et sammenkog af skæve tankegange, sjove kroppe og positive sind, der sammen skaber en ustoppelig energi!

På FreakOut festival vil du opleve eksperimenterende teater, crazy cabarets og den hektiske stemning fra markedspladsen, hvor boder, eventyrvæsner og diverse happenings fylder luften med intensitet fra alle de unge med særlige finurligheder.

 

Fællesskab

FreakOut festival er kreativ energi i en form, hvor alle kan navigere, i trygge rammer. Med krop og oplevelse i centrum giver fællesskabet den tryghed, der er fundamental for, at de unge kan forholde sig til de mange indtryk, festivalen skaber.

Værdier som ENGAGEMENT og MEDANSVAR er i fokus, når vi oplever hinanden i sjove situationer. Her er der plads til leg og udfoldelse og i mødet med andre oplever de unge et fællesskab, hvor relationer bliver styrket og nye relationer opstår.

 

Forskellighed

Alle de unge mennesker, der deltager på FreakOut festival kommer med deres egne erfaringer og byder ind med det, de kan.

Nysgerrighed og lysten til at indgå i fællesskabet med andre unge, styrker den enkeltes POTENTIALE og forståelsen for at YDE og NYDE i tilværelsen.  Her er plads til alle mennesker og mangfoldigheden styrker kreativiteten på alle måder.

FreakOut festival står aldrig stille. Det er rå energi, som blomstrer med de unge som skaber den. Derfor ved vi aldrig, hvor det ender.

 

FreakOut festival er som en levende fællesorganisme, der bevæger sig i teater, fest, musik og farver.

DSC_8703-kopiDSC_8547-kopi